Ce tip de gazduire poti alege in functie de nevoile site-ului tau?

Companiile de gazduire web specializate  ofera diferite tipuri de gazduire si pot varia din punct de vedere al costului, in functie de nevoile site-ului dumneavoastra. Cele mai utilizate tipuri de gazduire web sunt de tipul Host (normal si Litespeed); Virtual Private Server  (VPS) si Server dedicat.

Ce reprezinta hostingul?

Hostingul ofera facilitatile necesare pentru a crea si intretine un site web si il face accesibil pe World Wide Web. Prin urmare oricine are acces la internet, are acces si la site-ul dumneavoastra. Acest serviciu de stocare se adreseaza intreprinderilor mici.  

Companiile care ofera gazduire de tip host, pun la dispozitia clientilor o varianta mai performanta denumita Litespeed hosting. Aceasta ofera viteză și performanță mai mare și este o alegere bună pentru site-urile de tip Content Management System, precum WordPress. A fost optimizata pentru WordPress la nivel de server pentru a asigura o incarcare mai rapida a site-urilor. 

 

Ce reprezinta Virtual Private Server (VPS) ?

Site – urile web care ruleaza pe VPS impart un server fizic cu alte site-uri web, insa fiecare administrator al site – ului respectiv beneficiaza  de propria sa partitie cu resurse garantate. Gazduirea VPS se adreseaza utilizatorilor cu bune abilitati de gestionare  a serverelor. Clientii VPS au acces la partitia lor si isi pot configura software-ul serverului. Acest lucru ofera un nivel ridicat de personalizare pentru a rula aplicatiile web realizate pentru acele sisteme.

Ce reprezinta un server dedicat ?

Acest tip de gazduire presupune inchirierea in totalitate a unui server web fizic gazduit la unitatea furnizorului de servicii si se adreseaza indreprinderilor mari ce detin site-uri web foarte solicitate. Ofera clientilor acces similar gazduirii VPS si resurse dedicate garantate.

Articole recente

Distribuie postarea

Facebook
Twitter
LinkedIn

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

cere o cotatie
nu nu te costa nimic

daca ne spui numarul tau de telefon, te sunam noi...