Creare site Iasi si realizare design-uri personalizate

creare site iasi

Ai proiecte de creare site Iasi si iti doresti o echipa competenta care sa te ajute sa le realizezi? Webis este o firma de web design Iasi, care are o echipa cu experienta, gata sa iti vina in intampinare cu o multime de idei inovative, pentru a te ajuta sa dai viata cu succes chiar si celor mai indraznete vise.

Cum procedam noi in proiectele noastre de creare site Iasi?

Fie ca doresti un site de prezentare la un pret mic, un magazin online, sau orice alt proiect custom, primul pas este discutia cu tine, clientul nostru. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii la noi cu ideile pe care le ai. Chiar daca nu ai un contur clar al rezultatului final, te ajutam noi. In urma discutiilor, incercam impreuna sa ne dam seama ce iti doresti de fapt. In functie de acest lucru, facem o analiza si stabilim ce fel de aplicatie sau site urmeaza sa fie creat.

Daca este vorba despre un site de prezentare sau un magazin online cu panou de administrare mai usor de implementat, alegem o platforma usor de utilizat si  intuitiva pentru client. Pentru aplicatiile mai complexe, alegem sa implementam solutii custom folosind tehnologiile si limbajele de programare actuale: PHP, HTML, CSS, Javascript, Jquery, Ajax, etc.

Punem apoi pe hartie un plan pentru implementarea solutiei alese pe etape de lucru. Iti inmanam  solutia finala a planului, pentru a sti de fiecare data la care etapa de creare site Iasi suntem. Tinem legatura cu tine pe tot parcursul derularii proiectului. In acest mod corectam inca de la inceput orice deviere de la ideea initiala. Dupa finalizarea lucrului, poti tine legatura cu noi pentru dezvoltarea si adaugarea de noi functionalitati aplicatiei.

Vei descoperi alaturi de noi o colaborare frumoasa cu rezultate foarte satisfacatoare. Vei dori cu siguranta sa mai colaborezi cu noi si pentru alte proiecte de web design Iasi. Ai incredere intr-o echipa profesionista pentru proectele tale si nu vei fi dezamagit.

Spaconcept.ro – site de prezentare

site de prezentare

Webis este o firma de webdesign care se ocupa in permanenta de realizare site de prezentare stabil, eficient si usor de utilizat pentru fiecare client. Asa se face ca recent am primit o propunere de creare site de la Gabriel, care detine de foarte multi ani o afacere. Aceasta consta in realizare de piscine, saune sau spatii de relaxare standard si personalizate pentru diverse persoane.

Clientul nostru a dorit realizarea unui site prin care sa isi promoveze aceste servicii, dar si anumite oferte pe care le propune clientilor. Mai mult, a dorit sa poata fi contactat prin intermediul site-ului. Voia de asemenea sa poata adauga informatii personalizate despre fiecare serviciu pus la dispozitie. Avea deja in minte numele de domeniu: spaconcept.ro.

Care a fost planul de realizare al unuo site de prezentare pentru Gabriel?

Am urmat fiecare pas de creare site Iasi, asa cum facem de fiecare data.

 • Ne-am gandit cum ar trebui sa procedam, deoarece acesta avea nevoie de informatii succinte si foarte vizibile.
 • Dat fiind faptul ca am creat un site de prezentare, am ales sa folosim platforma WordPress.
 • Am cautat mai apoi o tema potrivita pentru domeniul din care face parte afacerea lui Gabriel.
 • Apoi am inceput sa lucram cu atentie la personalizarea temei asa cum a dorit clientul.
 • Acesta a dorit un site in nuante de verde si maro, si noi ne-am conformat. Ne-am ocupat si de design, si de realizare logo. Am primit ca „tema” de realizat un logo care sa contina conuri sau ramuri de conifere. Rezultatele finale au fost conform asteptarilor clientului.
 • Acesta a vrut ca prima pagina a site-ului sa cuprinda in mod succint toata informatia de care au nevoie potentialii cumparatori de servicii.
 • A mai vrut sa aiba o pagina unde sa poata sa prezinte toate produsele pe care le ofera.
 • De asemenea, am inclus o pagina de portofoliu pentru prezentarea lucrarilor realizate.
 • Gabriel s-a gandit mai apoi ca ar dori sa mai scrie din cand in cand si pe blog informatii despre tehnici de realizare a piscinelor sau saunelor, despre materiale sau modalitati de lucru, si noi ne-am gandit sa il ajutam, creand o sectiune de blog.
 • Bineinteles, pagina de contact a fost foarte importanta. Acolo se gasesc toate informatiile de care clientii lui au nevoie. Am avut grija sa realizam o pagina usor de utilizat, intuitiva, cu un formular de contact, pe care oricine o poate folosi cu usurinta.

Rezultat? Foarte multumitor

Pentru a-i veni in ajutor lui Gabriel, am folosit si un editor vizual. Acesta a fost menit sa ii usureze munca de adaugare a informatiilor noi, sau cele pe care doreste sa le modifice. La final, proiectul de creare site de prezentare a iesit asa cum si-a dorit clientul. Acesta a fost foarte multumit, si urmeaza sa ne revedem si pentru alte colaborari.

Realizare site web studio de videochat Galati- smartchat.ro

realizare site web Iasi la preturi mici

Proiectul Smartchat.ro a fost o provocare pentru noi, dar si unul dintre cele mai frumoase proiecte de realizare site web pe care le-am avut in ultima vreme. Razvan, detinatorul acestui domeniu, a venit la noi cu propunerea de imbunatatire si de reimprospatare a site-ului. El detine deja domeniul smartchat.ro de multa vreme, si avea pe el vechiul site. Acesta era destul de static, avea foarte mult continut text si deja nu mai atragea atentia.

Care au fost cerintele clientului pentru realizare site web?

Dorinta lui a fost sa aiba un site care sa contina mai multe lucruri:

 1. toata informatia de care poate sa aiba nevoie un vizitator / viitor model de videochat;
 2. un formular de contact prin email;
 3. un site in care „sa nu se dea prea multe click-uri”, adica totul sa fie care mai vizibil, sa nu existe pagini ascunse;
 4. un site cat mai dinamic, cu cat mai multe efecte si animatii;
 5. o parte de administrare, pe care oricine sa o poata gestiona cat mai usor;
 6. un website un culorile logo-ului pe care clientul il avea deja, adica nuante de albastru si violet.

Dupa cateva discutii cu clientul, am inceput sa urmam pasii de creare site de prezentare Iasi. Deoarece a fost vorba despre un site de prezentare, am ales sa lucram tot pe platforma WordPress.

Cum am lucrat?

Am cautat mai intai o tema potrivita pentru un site conceput dupa cerintele clientului, pe care am prezentat-o acestuia, iar dupa confirmarea raspunsului, am inceput sa ne gandim cum vrem sa arate fiecare pagina in parte. Am discutat cu acesta despre fiecare detaliu pe care trebuia sa il contina fiecare pagina in parte din site, si am inceput sa implementam ideile de dinainte rezultate.

S-a lucrat cu mare atentie la detalii in procesul de realizare site web Iasi. Suntem o echipa profesionista de webdesign, si am tinut cont de fiecare modificare pe care a dorit-o Razvan. Am tinut cont de asemenea de faptul ca trebuia sa creem un site de prezentare cu multe efecte, si animatii; din rezultatul final se poate confirma acest lucru.

Imaginile de pe site au fost cu atentie alese si selectate, astfel incat sa respecte tematica de culori si cromatica. Au fost optimizate astfel incat sa se mareasca in mod optim viteza fiecarei pagini in parte, dar si a site-ului in general.

Am tinut cont si de principiile SEO on page, astfel incat sa nu existe pagini ascunse, continut ascuns sau pagini neindexate. Site-ul final a fost unul asa cum si-a dorit clientul. In final, procesul de creare site de prezentare iasi a fost unul reusit, iar colaborarea a fost excelenta.

Site de prezentare Iasi: sorinaignat.ro – TRE® in Romania

creare site de prezentare Iasi la pret mic

Recent, am primit un nou proiect de la Sorina de creare site de prezentare Iasi. Aceasta dorea un website de prezentare in Iasi pentru activitatea pe care aceasta o practica. Este vorba despre TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises). Clienta nu stia exact cum doreste sa arate produsul final, insa stia ca vrea sa arate bine si sa fie atractiv. Dupa mai multe discutii si intalniri pe care le-am avut am stabilit exact care erau lucrurile de care clienta avea nevoie.

 • Avea nevoie de un host si un domeniu;
 • Un design atractiv pentru prezentarea serviciilor;
 • O pagina de administrare de unde clienta sa poata gestiona si adauga modificari pe site;
 • O varianta a site-ului care sa poata fi accesata de pe orice fel de dispozitiv.

Cum am lucrat pentru crearea acestui site de prezentare Iasi?

Pentru inceput ne-am ocupat de prima problema, cea a host-ului si a domeniului. Consultand si clienta, am ales un nume de domeniu pe care aceasta si l-a dorit. Mai apoi am inceput partea de implementare.

Am decis ca pentru ceea ce avea nevoie clienta, putem sa creem un site pe platforma wordpress. Am ales mai apoi o tema care ni s-a parut potrivita pentru acest domeniu, si cu cat mai multe functionalitati pentru necesitatile clientei.

Am creat mai apoi prima pagina care sa contina cat mai multe informatii si detalii despre activitatea pe care Sorina o desfasoara. Am folosit cat mai multe efecte foarte bine gandite pentru fiecare modul, care au inceput sa dea viata site-ului. Am avut de asemenea si discutii pe toata perioada desfasurarii proiectului cu clienta. Prin acestea am facut modificari proiectului, in functie de cerintele acesteia, pana totul a fost exact asa cum si-a dorit.

In functie de necesitati, am instalat in partea de admininstrare toate modulele de care Sorina avea nevoie. Cu ajutorul acestora, munca de administrare a site-ului sa devina mai usoara.

O alta problema pe care am intampinat-o a fost transformarea design-ului intr-unul complet responsive. Desi tema aleasa pentru acest site este responsive, nu toate elementele erau asezate foarte bine in pagini. Asa ca a trebuit sa mai lucram la implementarea design-ului pentru ca design-ul sa fie unul compact pentru diferite tipuri de rezolutii (desktop, tableta, laptop sau telefon).

La finalul proiectului, clienta a fost foarte multumita de calitatea serviciilor noastre de creare site Iasi si a fost foarte incantata de produsul rezultat in urma muncii noastre de realizare a unui site web la un pret avantajos.

Site de prezentare wordpress: artafengsui.ro

site de prezentare wordpress iasi

Domnul Florian detinea deja domeniul artafengsui.ro pe care avea un site de prezentare wordpress si avea nevoie de 3 servicii:

 • transformarea design-ului intr-unul responsive
 • reinstalare wordpress fara pierdere de continut (backup & restore)
 • imbunatatire prima pagina pentru a micsora bounce rate-ul

Iata pasii pentru imbunatatirea acestui site de prezentare wordpress:

Transformarea design-ului intr-unul responsive

Site-ul incepuse sa piarda pozitii in motoarele de cautare. Dupa o scurta documentare, proprietarul a inteles ca lipsa unui design responsive poate fi unul din motive. Asa a si fost! Dupa ce ne-a contactat, in 48 de ore site-ul a devenit unul resposnsive pentru diferitele tipuri de dispozitive (desktop, laptop, tableta, telefon)

 

Reinstalare wordpress fara pierdere de continut

Toata lumea care a folosit wordpress stie cat de usor este sa instalezi un modul. Problemele apar in momentul in care modulele intra in conflict, iar problemele nu dispar nici macar dupa dezinstalarea lor. In cazul de fata, wordpress a fost instalat cu mult timp in urma. Site-ul incepuse sa mearga greu, iar  partea de administrare avea unele probleme de functionare.

Din aceste motive clientul a dorit o instalare curata de wordpress pentru acest site de prezentare wordpress, dar fara sa piarda paginile, postarile si comentariile create in timp. Acest lucru a fost posibil prin efectuarea unui backup al bazei de date sql, iar dupa reinstalare a fost facut restore doar tabelelor utile pentru client.

Dupa reinstalare, pentru client au fost intalate si modulele utile.

 

Imbunatatire prima pagina

Prima pagina nu era destul de atractiva si din acest motiv bounce rate-ul era destul de mare. Pentru cei care nu stiu, bounce rate-ul este un termen folosit de google analytics care reprezinta procentul de vizitatori care parasesc site-ul dupa DOAR o pagina de vizitata. De exemplu, daca un vizitator ajunge pe artafengsui.ro si il paraseste fara a accesa alte pagini interne, bounce rate-ul se mareste.

Pentru a imbunatati identitatea vizuala a acestui site de prezentare wordpress a fost introdusa o scurta prezentare a serviciilor in formatul imagine plus scurt text in pagina principala. Imediat sub text, utilizatorul gaseste si link-ul catre pagina serviciului. In acest mod, in cateva secunde vizitatorul intelege care sunt serviciile oferite si ajunge imediat la pagina serviciului cautat.

Calendar drag & drop php, jquery cu filtre

realizare calendar drag & drop php, jquery

Alain, un vechi client care detine o firma de inchirieri auto avea nevoie de o platforma drag & drop php, jquery pentru a gestiona mult mai bine rezervarile facute de clienti.

 

Cerinte proiect realizare calendar drag & drop php, jquery:

 • drag & drop php, jquery al comenzilor. In acest mod clientul poate vedea mai bine care sunt masinile libere intr-un anumit interval
 • filtre comenzi: in momentul in care numar de comenzi este mare, vizualizarea lor in calendar este ingreunata
 • culori diferite in functie de status: comenzile aveau diferite status-uri (in asteptare, confirmata, anulata, etc)
 • vizualizare fisa comanda: in momentul in care se face click pe o comanda, un pop-up cu fisa acesteia este afisat
 • adaugare comanda direct din calendar: administratorul poate adauga comenzi direct din calendar. De exemplu, daca este apasat butonul „new order” in dreptul masinii Toyota Yaris si al datei 23 August, in mod automat incepe crearea unei comenzi la datele indicate
 • note in functie de comanda/data

Procedura de realizare a unui web design Iasi de calitate

realizare web design iasi

Termenul de „design web” se refera la realizarea completa a unui site sau a unei aplicatii web, de la conceperea structurii, realizarea unei interfete, implementarea in mod dinamic a functionalitatilor si testarea acestora pentru ca rezultatul sa fie unul multumitor atat pentru programator, cat si pentru persoana careia ii este destinat rezultatul realizarii de „web design Iasi”.

Noi, la Webis punem calitatea pe primul loc si de aceea avem grija sa respectam fiecare pas pentru realizarea de proiecte profesionale, care sa fie in concordanta cu cerintele pe care le primim, si chiar peste asteptarile pe care le au clientii de la noi.

web design iasi 1

Iata care sunt etapele pe care le urmam pentru realizarea web design Iasi de calitate:

1.Analiza proiectului: Depinzand de tipul proiectului la care urmeaza sa se lucreze (SEO, implementare), analiza se face diferit. Au loc discutii cu clientii, elaborare de rapoarte si documente in care se prezinta starea actuala a proiectului.

2.Conceperea unor idei: Impreuna cu persoanele cu care lucram, stabilim in linii mari cum se doreste sa apara aplicatia finala. Au loc mai multe schimburi de idei, lamuriri, discutii cu clientii, exemple, pana se creioneaza o structura intermediara.

3.Se trece mai apoi la realizarea grafica a proiectului in Photoshop care va fi mai apoi revizuita si imbunatatita, in functie de cerinte.

4.Implementarea: depinzand de complexitate, aceeasta poate fi una din cele mai lungi si mai complicate etape. Se respecta cerintele initiale ale proiectului si se fac modificari, daca se doreste acest lucru.

5.Testarea aplicatiei: se face detaliat de catre noi pentru ca rezultatul sa fie perfect. Se modifica partile necesare pentru ca functionalitatea sa fie asa cum este dorita.

6.Predarea aplicatiei: Dupa ce se asigura calitatea optima a proiectului, acesta ajunge pe mana clientului pentru a fi utilizat si testat si de catre acesta. In cazul in care se observa mici incoerente, acestea se remediaza imediat.

7.Modificari ulterioare: Majoritatea clientilor cu care lucram , aleg sa lucreze tot cu noi pentru proiectele pe perioada indelungata. Asta deoarece ii multumeste calitatea muncii noastre si suntem receptivi in privinta ideilor cu care vin la noi.

Site prezentare fotograf: realizare portofoliu si servicii

creare site prezentare fotograf responsive

In acest caz am lucrat pe un site prezentare fotograf care era deja online, dar avea nevoie de schimbari. Clientul avea nevoie de modificari importante si imbunatatire la nivel vizual pentru a atrage clienti. Mai mult, site-ul nu avea nici o pozitie buna in motoarele de cautare, asa ca a trebuit sa lucram si la acest aspect.

Cum am procedat pentru modificare si imbunatatire site prezentare fotograf?

 1. Modificari Design site prezentare fotograf

  Chiar daca sedintele foto facute de Ciprian erau si sunt in continuare foarte reusite, nu primea comenzi din mediul online. Acest lucru era datorat modului de expunere a fotografiilor si a serviciilor in site. Sedintele au fost organizate si listate in categorii, iar in partea inferioara a site-ului a fost adaugat un modul de contact rapid. Dupa efectuarea acesor modificari au inceput sa apara din ce in ce mai multe comenzi.

  emotion modul contact rapid
  Modul contact rapid

   

  emotion organizare sesiuni foto
  Organizare sedinte foto
 2. SEO (Search Engine Optimization)

  Ciprian este fotograf in Paris si avea nevoie de optimizarea pozitionarii in motoarele de cautare pentru cuvinte cheie specifice: „paris photographer proposal”, „paris photographer”, „paris photographer engagement”, „wedding photographer paris”, „paris photographer wedding”. Optimizarea a durat 6-8 luni. Dupa,  site-ul a inceput sa primeasca vizitatori cu adevarat interesati de serviciile oferite si numarul de clienti a inceput sa creasca. Ciprian  a inceput sa aiba din ce in ce mai multe sedinte foto in Paris.

  opzitionare cuvant cheie paris photographer proposal
  pzitionare cuvant cheie paris photographer proposal
 3. Scriere si publicare articole

  Orice site trebuie sa fie mereu actualizat. Din pacate clientul nu avea timp sa publice articole si/sau sedinte pe site, asa ca ne-am ocupat noi si de acest aspect. Desi un proces de durata, a avut efect, ajutand de asemenea la procesul de SEO on page. Articolele au fost scrise folosindu-se cuvintele cheie cele mai potrivite tematicii. Acestea au adus vizitatori care au fost potentiali clienti.

Realizare logo topograf in nuante de verde si albastru

realizare logo topograf in nuante de verde si albastru

Am primit de curand o propunere de realizare logo topograf, care ne-a pus imaginatia la incercare.

Cerinte si etape realizare logo

Cerinte client:

Buna, as vrea un logo pentru studio-ul meu topografic, ceva cu linii de contur ale pamantului frumos stilizate. Logo-ul sa aiba culorile: verde, verde deschis si albastru. De asemenea sa apara si textul „GEOMETRA GASPARINI MAURO”

(textul este tradus din limba italiana)

 

In 90% din cazuri clientul are doar ideea in mare despre aspect, iar designer-ul trebuie sa vina cu propuneri la care clientul cere modificari.

 

Am incercat sa tinem cont de urmatoarele aspecte:

 • clientul este tanar si doreste un logo modern
 • culori: nuante de verde si albastru
 • tematica: topografie

 

Prima propunere catre client:

geometra

Observatii client: 

Ideea de baza este destul de buna, dar as vrea unele modificari. In loc de verde inchis as vrea albastru intunecat, iar acel verde sa vina in partea de mai jos pentru a crea un gradient ceva mai omogen. Unde sunt liniile de nivel alb, poti pune numere 100-200-300 (exemplu: http://faculty.chemeketa.edu/afrank1/topo_maps/contour_interval/contou7.gif).

O ultima modificare: as vrea ca totul sa fie inchis intr-o tinta cu un pic de stil (exemplu: http://previews.123rf.com/images/speedfighter/speedfighter0907/speedfighter090700203/5243198-Mirino-fucile-da-cecchino-isolato-su-sfondo-bianco–Archivio-Fotografico.jpg). Poti obtine o astfel de solutie? Multumesc!

 

Propunere 2

versione-2

Au fost facute modificari in functie de cerintele clientului. Nu era posibil sa punem logo-ul in tinta fara sa pierdem din ideea de baza, asa ca am ales sa introducem tinta in logo.

Observatii client: 

Numerele se pot pune invers? Adica 100 in conturul mare albastru, 200 in albastru deschis si 300 unde este 100 acum. Dupa albastru as vrea verdele din imaginea anterioara, iar pentru cele interioare un verde din ce in ce mai deschis. Textul „STUDIO” nu este necesar, iar pentru tinta din interior vreau aceasta imagine: http://www.rdplaserscanner.com/static/img/target.svg

 

 

Propunere 3

versione-4

Am explicat clientul de la inceput ca tinta aleasa de el nu este potrivita pentru logo, dar a insistat sa o punem. Dupa incercare a cerut sa o punem inpoi pe cea initiala.

 

 

Propunere 4: rezulat final logo

versione-6

Aceasta este varianta finala aleasa de client. Acesta a primit la finalul lucrarii 3 fisiere:

 • logo cu scris in partea de jos: folosit pe site
 • logo fara scris: folosit pentru cartea de vizita
 • fisier psd (photoshop) pentru a putea face alte modificari