Spaconcept.ro – site de prezentare

site de prezentare

Webis este o firma de webdesign care se ocupa in permanenta de realizare site de prezentare stabil, eficient si usor de utilizat pentru fiecare client. Asa se face ca recent am primit o propunere de creare site de la Gabriel, care detine de foarte multi ani o afacere. Aceasta consta in realizare de piscine, saune sau spatii de relaxare standard si personalizate pentru diverse persoane.

Clientul nostru a dorit realizarea unui site prin care sa isi promoveze aceste servicii, dar si anumite oferte pe care le propune clientilor. Mai mult, a dorit sa poata fi contactat prin intermediul site-ului. Voia de asemenea sa poata adauga informatii personalizate despre fiecare serviciu pus la dispozitie. Avea deja in minte numele de domeniu: spaconcept.ro.

Care a fost planul de realizare al unuo site de prezentare pentru Gabriel?

Am urmat fiecare pas de creare site Iasi, asa cum facem de fiecare data.

 • Ne-am gandit cum ar trebui sa procedam, deoarece acesta avea nevoie de informatii succinte si foarte vizibile.
 • Dat fiind faptul ca am creat un site de prezentare, am ales sa folosim platforma WordPress.
 • Am cautat mai apoi o tema potrivita pentru domeniul din care face parte afacerea lui Gabriel.
 • Apoi am inceput sa lucram cu atentie la personalizarea temei asa cum a dorit clientul.
 • Acesta a dorit un site in nuante de verde si maro, si noi ne-am conformat. Ne-am ocupat si de design, si de realizare logo. Am primit ca „tema” de realizat un logo care sa contina conuri sau ramuri de conifere. Rezultatele finale au fost conform asteptarilor clientului.
 • Acesta a vrut ca prima pagina a site-ului sa cuprinda in mod succint toata informatia de care au nevoie potentialii cumparatori de servicii.
 • A mai vrut sa aiba o pagina unde sa poata sa prezinte toate produsele pe care le ofera.
 • De asemenea, am inclus o pagina de portofoliu pentru prezentarea lucrarilor realizate.
 • Gabriel s-a gandit mai apoi ca ar dori sa mai scrie din cand in cand si pe blog informatii despre tehnici de realizare a piscinelor sau saunelor, despre materiale sau modalitati de lucru, si noi ne-am gandit sa il ajutam, creand o sectiune de blog.
 • Bineinteles, pagina de contact a fost foarte importanta. Acolo se gasesc toate informatiile de care clientii lui au nevoie. Am avut grija sa realizam o pagina usor de utilizat, intuitiva, cu un formular de contact, pe care oricine o poate folosi cu usurinta.

Rezultat? Foarte multumitor

Pentru a-i veni in ajutor lui Gabriel, am folosit si un editor vizual. Acesta a fost menit sa ii usureze munca de adaugare a informatiilor noi, sau cele pe care doreste sa le modifice. La final, proiectul de creare site de prezentare a iesit asa cum si-a dorit clientul. Acesta a fost foarte multumit, si urmeaza sa ne revedem si pentru alte colaborari.

Site de prezentare Iasi: sorinaignat.ro – TRE® in Romania

creare site de prezentare Iasi la pret mic

Recent, am primit un nou proiect de la Sorina de creare site de prezentare Iasi. Aceasta dorea un website de prezentare in Iasi pentru activitatea pe care aceasta o practica. Este vorba despre TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises). Clienta nu stia exact cum doreste sa arate produsul final, insa stia ca vrea sa arate bine si sa fie atractiv. Dupa mai multe discutii si intalniri pe care le-am avut am stabilit exact care erau lucrurile de care clienta avea nevoie.

 • Avea nevoie de un host si un domeniu;
 • Un design atractiv pentru prezentarea serviciilor;
 • O pagina de administrare de unde clienta sa poata gestiona si adauga modificari pe site;
 • O varianta a site-ului care sa poata fi accesata de pe orice fel de dispozitiv.

Cum am lucrat pentru crearea acestui site de prezentare Iasi?

Pentru inceput ne-am ocupat de prima problema, cea a host-ului si a domeniului. Consultand si clienta, am ales un nume de domeniu pe care aceasta si l-a dorit. Mai apoi am inceput partea de implementare.

Am decis ca pentru ceea ce avea nevoie clienta, putem sa creem un site pe platforma wordpress. Am ales mai apoi o tema care ni s-a parut potrivita pentru acest domeniu, si cu cat mai multe functionalitati pentru necesitatile clientei.

Am creat mai apoi prima pagina care sa contina cat mai multe informatii si detalii despre activitatea pe care Sorina o desfasoara. Am folosit cat mai multe efecte foarte bine gandite pentru fiecare modul, care au inceput sa dea viata site-ului. Am avut de asemenea si discutii pe toata perioada desfasurarii proiectului cu clienta. Prin acestea am facut modificari proiectului, in functie de cerintele acesteia, pana totul a fost exact asa cum si-a dorit.

In functie de necesitati, am instalat in partea de admininstrare toate modulele de care Sorina avea nevoie. Cu ajutorul acestora, munca de administrare a site-ului sa devina mai usoara.

O alta problema pe care am intampinat-o a fost transformarea design-ului intr-unul complet responsive. Desi tema aleasa pentru acest site este responsive, nu toate elementele erau asezate foarte bine in pagini. Asa ca a trebuit sa mai lucram la implementarea design-ului pentru ca design-ul sa fie unul compact pentru diferite tipuri de rezolutii (desktop, tableta, laptop sau telefon).

La finalul proiectului, clienta a fost foarte multumita de calitatea serviciilor noastre de creare site Iasi si a fost foarte incantata de produsul rezultat in urma muncii noastre de realizare a unui site web la un pret avantajos.