fbpx

Ce este un design web

Termenul de „design web” se refera la realizarea completa a unui site sau a unei aplicatii web, de la conceperea structurii, realizarea unei interfete, implementarea in mod dinamic a functionalitatilor si testarea acestora pentru ca rezultatul sa fie unul multumitor atat pentru programator, cat si pentru persoana careia ii este destinat rezultatul realizarii de „web design Iasi”.

Noi, la Webis, punem calitatea pe primul loc si de aceea avem grija sa respectam fiecare pas pentru realizarea de proiecte profesionale, care sa fie in concordanta cu cerintele pe care le primim, si chiar peste asteptarile pe care le au clientii de la noi.

Pasi de urmat pentru realizarea unui web design de calitate

Analiza/Planificarea proiectului

In functie de tipul proiectului la care urmeaza sa se lucreze (SEO, implementare), analiza se face diferit. Au loc discutii cu clientii, elaborare de rapoarte si documente in care se prezinta starea actuala a proiectului.

Conceperea unor idei & Conceperea grafica

Impreuna cu persoanele cu care lucram, stabilim in linii mari cum se doreste sa apara aplicatia finala. Au loc mai multe schimburi de idei, lamuriri, discutii cu clientii, exemple, pana se creioneaza o structura intermediara. 

Se trece mai apoi la realizarea grafica a proiectului in Photoshop care va fi mai apoi revizuita si imbunatatita, in functie de cerinte.

Implementarea/ Programare web

In functie de complexitate, aceeasta poate fi una din cele mai lungi si mai complicate etape. Se respecta cerintele initiale ale proiectului si se fac modificari, daca se doreste acest lucru.

Testarea

Se face detaliat de catre noi pentru ca rezultatul sa fie perfect. Se modifica partile necesare pentru ca functionalitatea sa fie asa cum este dorita.

Incarcarea online & Predarea

Dupa ce se asigura calitatea optima a proiectului, acesta ajunge pe mana clientului pentru a fi utilizat si testat si de catre acesta. In cazul in care se observa mici incoerente, acestea se remediaza imediat, urmand ca mai apoi sa fie incarcat online.

Mentenanta

Majoritatea clientilor cu care lucram , aleg sa lucreze tot cu noi pentru proiectele pe perioada indelungata. Asta deoarece ii multumeste calitatea muncii noastre si suntem receptivi in privinta ideilor cu care vin la noi.

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

cere o cotatie
nu nu te costa nimic

daca ne spui numarul tau de telefon, te sunam noi...