fbpx

Am primit de curand o propunere de realizare logo topograf, care ne-a pus imaginatia la incercare.

Cerinte si etape realizare logo

Cerinte client:

Buna, as vrea un logo pentru studio-ul meu topografic, ceva cu linii de contur ale pamantului frumos stilizate. Logo-ul sa aiba culorile: verde, verde deschis si albastru. De asemenea sa apara si textul „GEOMETRA GASPARINI MAURO”

(textul este tradus din limba italiana)

 

In 90% din cazuri clientul are doar ideea in mare despre aspect, iar designer-ul trebuie sa vina cu propuneri la care clientul cere modificari.

 

Am incercat sa tinem cont de urmatoarele aspecte:

  • clientul este tanar si doreste un logo modern
  • culori: nuante de verde si albastru
  • tematica: topografie

 

Prima propunere catre client:

geometra

Observatii client: 

Ideea de baza este destul de buna, dar as vrea unele modificari. In loc de verde inchis as vrea albastru intunecat, iar acel verde sa vina in partea de mai jos pentru a crea un gradient ceva mai omogen. Unde sunt liniile de nivel alb, poti pune numere 100-200-300 (exemplu: http://faculty.chemeketa.edu/afrank1/topo_maps/contour_interval/contou7.gif).

O ultima modificare: as vrea ca totul sa fie inchis intr-o tinta cu un pic de stil (exemplu: http://previews.123rf.com/images/speedfighter/speedfighter0907/speedfighter090700203/5243198-Mirino-fucile-da-cecchino-isolato-su-sfondo-bianco–Archivio-Fotografico.jpg). Poti obtine o astfel de solutie? Multumesc!

 

Propunere 2

versione-2

Au fost facute modificari in functie de cerintele clientului. Nu era posibil sa punem logo-ul in tinta fara sa pierdem din ideea de baza, asa ca am ales sa introducem tinta in logo.

Observatii client: 

Numerele se pot pune invers? Adica 100 in conturul mare albastru, 200 in albastru deschis si 300 unde este 100 acum. Dupa albastru as vrea verdele din imaginea anterioara, iar pentru cele interioare un verde din ce in ce mai deschis. Textul „STUDIO” nu este necesar, iar pentru tinta din interior vreau aceasta imagine: http://www.rdplaserscanner.com/static/img/target.svg

 

 

Propunere 3

versione-4

Am explicat clientul de la inceput ca tinta aleasa de el nu este potrivita pentru logo, dar a insistat sa o punem. Dupa incercare a cerut sa o punem inpoi pe cea initiala.

 

 

Propunere 4: rezulat final logo

versione-6

Aceasta este varianta finala aleasa de client. Acesta a primit la finalul lucrarii 3 fisiere:

  • logo cu scris in partea de jos: folosit pe site
  • logo fara scris: folosit pentru cartea de vizita
  • fisier psd (photoshop) pentru a putea face alte modificari

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

cere o cotatie
nu nu te costa nimic

daca ne spui numarul tau de telefon, te sunam noi...