Creare site inchirieri auto

Prin serviciul de creare site inchirieri auto, veti obtine un site modern si atractiv pentru a prezenta gama dumneavoastra de masini, personalazand fiecare anunt cu detalii precum: an fabricatie, tip cutie, combustibil, limita de km, pret, promotii, etc. Dupa crearea site-ului rent a car, clientii au posibilitatea de a rezerva o masina, vizualizand toate ofertele si detaliile. Metodele de plata si recuperare a masinilor sunt multiple.

Creare site inchirieri auto, creare site rent a car.

beneficii

Creare site inchirieri auto

Serviciul de creare site inchirieri auto cuprinde

Sistem de rezervare online
Integrarea modulului de plata online
Calendar online
Pretul pe zi / ora
Logo si identitate vizuala personalizata
Panou de control securizat

Site inchirieri auto

Alte beneficii oferite

Model site inchirieri auto

In continuare sunt prezentate modele de site-uri inchirieri auto, cu un  design-ul modern, utilizare usoara a tuturor functionalitatilor pentru o rata rezervare si inchiriere cat mai mare. Puteti alege unul din modelele propuse de noi sau putem implementa un design site inchiriere auto sau site rent a car, imaginat de dumneavoastra. Daca sunteti interesati  serviciile noastre de creare site inchirieri auto, ne puteti contacta pentru a stabili o intalnire.

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

In urma procesului de creare site inchirieri auto, veti putea administra singur parcul auto, putand prezenta clientilor toate specificatiile, detaliile si ofertele acestuia, alegand ceea ce li se potriveste. Dupa creare site rent a car, puteti adauga anunturi noi, modifica pe cele existent dar si crea oferte si promotii.

cere o cotatie,
nu te costa nimic

daca ne comunici numarul tau de telefon, te sunam noi...

Sau ne ne poti contacta direct:

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607