Creare site sala fitness

Prin serviciul de creare site sala fitness veti obtine un site unic si modern pentru prezentarea afacerii dumneavoastra. Un site sala fitness ofera clientilor posibilitatea de afla despre beneficiile pe care le vor avea daca aleg sa faca sport in sala de fitness a dumneavoastra. In acest mod utilizatorii se pot informa despre pretul abonamentelor si promotiile de care se pot bucura, dar in acelasi timp pot face un tur virtual prin sala de forta, sauna, salon masaj, sala training unde au loc antrenamente de grup.

Creare site sala fitness, creare site sala forta

beneficii

Creare site sala fitness

Serviciul de creare site sala fitness cuprinde

Preturi abonamente si servicii oferite
Integrarea modulului de plata online
Panou de control securizat
Numar nelimitat de pagini
Logo si identitate vizuala personalizata
Integrare social media

Site sala fitness

Alte beneficii oferite

Modele site sala fitness

Mai jos sunt prezentate modele de site sala fitness care imbina intr-un mod placut design-ul avangardist cu o utilizare facila a tuturor functionalitatilor pentru o rata de conversie cat mai mare. Puteti alege unul din modelele propuse de noi sau putem implementa un design site sala fitness imaginat de dumneavoastra. Daca sunteti interesati  serviciile noastre de creare site sala fitness, ne puteti contacta pentru a stabili o intalnire.

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

Dupa finalizarea procesului de creare site sala fitness veti putea prezenta clientilor un website avangardist si modern prin care acestia se pot familiariza cu sala de fitness si pot vedea avantajele pe care le ofera miscarea si exercitiile. Toate acestea pot fi posibile prin creare site sala fitness, oferintu-va ulterior o administrare facila a acestuia

cere o cotatie,
nu te costa nimic

daca ne comunici numarul tau de telefon, te sunam noi...

Sau ne ne poti contacta direct:

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607