fbpx

In acest caz am lucrat pe un site prezentare fotograf care era deja online, dar avea nevoie de schimbari. Clientul avea nevoie de modificari importante si imbunatatire la nivel vizual pentru a atrage clienti. Mai mult, site-ul nu avea nici o pozitie buna in motoarele de cautare, asa ca a trebuit sa lucram si la acest aspect.

Cum am procedat pentru modificare si imbunatatire site prezentare fotograf?

  1. Modificari Design site prezentare fotograf

    Chiar daca sedintele foto facute de Ciprian erau si sunt in continuare foarte reusite, nu primea comenzi din mediul online. Acest lucru era datorat modului de expunere a fotografiilor si a serviciilor in site. Sedintele au fost organizate si listate in categorii, iar in partea inferioara a site-ului a fost adaugat un modul de contact rapid. Dupa efectuarea acesor modificari au inceput sa apara din ce in ce mai multe comenzi.

  2. SEO (Search Engine Optimization)

    Ciprian este fotograf in Paris si avea nevoie de optimizarea pozitionarii in motoarele de cautare pentru cuvinte cheie specifice: „paris photographer proposal”, „paris photographer”, „paris photographer engagement”, „wedding photographer paris”, „paris photographer wedding”. Optimizarea a durat 6-8 luni. Dupa,  site-ul a inceput sa primeasca vizitatori cu adevarat interesati de serviciile oferite si numarul de clienti a inceput sa creasca. Ciprian  a inceput sa aiba din ce in ce mai multe sedinte foto in Paris.

  3. Scriere si publicare articole

    Orice site trebuie sa fie mereu actualizat. Din pacate clientul nu avea timp sa publice articole si/sau sedinte pe site, asa ca ne-am ocupat noi si de acest aspect. Desi un proces de durata, a avut efect, ajutand de asemenea la procesul de SEO on page. Articolele au fost scrise folosindu-se cuvintele cheie cele mai potrivite tematicii. Acestea au adus vizitatori care au fost potentiali clienti.

Completeaza formularul de mai jos
si vei primi o oferta personalizata GRATUITA!

Ai nevoie de un site bine facut?​

0770 700 607

cere o cotatie
nu nu te costa nimic

daca ne spui numarul tau de telefon, te sunam noi...